22/02/2024

El Mobile World Congress de Barcelona porta a Calafell una alta ocupació d’apartaments turístics

Els visitants ja arriben aquest dijous, segons les dades del portal Holidu

Calafell és un dels municipis que s’emportarà una part significativa de l’ocupació turística generada pel Mobile World Congress de Barcelona, segons el portal de lloguer turístic Holidu. A més, el certamen se celebra del 26 al 29 de febrer, però els visitants han començat a arribar, anticipadament, ja aquest dijous dia 22, d’acord amb les reserves que gestiona aquesta plataforma, amb seu a Munic. Aquestes estades prolongades són un 27% del total, segons Holidu.


En aquesta edició del Mobile, els visitants mostren una certa preferència pels apartaments turístics a l’hora de buscar allotjament. És la primera opció per a les empreses que hi envien delegacions per tal d’allotjar grups d’entre 3 i 6 persones.


Holidu destaca que els seus clients busquen la flexibilitat d’aquest tipus d’allotjament i la possibilitat de combinar el treball al congrés i opcions de lleure allí on dormen. Però també valoren uns preus més competitius que a la mateixa Barcelona i per això recalen a poblacions de l’àrea metropolitana i de la costa més propera, a una hora de distància. Per tant, municipis com Badalona, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Lloret o el propi Calafell s’emporten un nombre elevat de reserves.


En aquestes localitats, els visitants del Mobile provinents de l’Estat espanyol seran el 33%. El 28% de les reserves vindrà d’Itàlia, i França i Dinamarca representaran el 14% de la demanda. Un 7% prové de Suïssa.