Escola d'art i d'idiomes

Tots els cursos s’inicien a partir del 16 de setembre de 2024 i finalitzen la setmana del 26 de maig de 2025. Els horaris i les ubicacions proposats poden variar.

Preinscripcions del 15 al 27 d’abril de 2024 (si queden places, s'admeten preinscripcions fora de termini). Si hi ha més sol·licituds que places s’efectuarà un sorteig per als grups afectats.

Escola d'art

Cursos de 90 o 100 hores dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a joves. S'imparteixen classes de pintura, dibuix, patchwork, confecció i brodat entre altres. Els cursos són a l'edifici de vidre de Cal Bolavà. El curs comença la primera setmana d'octubre i finalitza a mitjans de juny.

Escola d'idiomes

Cursos dirigits a persones joves i adultes. S'imparteixen les classes al Centre Cívic Montse Civit, Port Segur-Calafell.

Monogràfics

Tallers, cursos i seminaris que van dirigits a persones adultes a excepció dels tallers específics per a infants. S'imparteixen classes a Calafell i a Segur de Calafell.

Inscripcions

Les preinscripcions es poden fer:

  • Telemàticament, al web de tràmits (seu electrònica) de l’Ajuntament, escollint el tràmit anomenat Sol·licitud de preinscripció a cursos de Cal Bolavà (el trobareu sota DESTACATS a la pàgina d'inici i a la pestanya Tràmits i gestions sota Joventut, cultura, cursos de Cal Bolavà, centres cívics i esports).
  • Presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).

Inscripcions

No s’admetrà més d’una preinscripció per persona a un mateix curs i amb diferent horari. Les persones admeses rebran un avís per WhatsApp o per correu electrònic comunicant les dates per confirmar la inscripció.

Vacances lectives

  • Nadal: pendent de publicació
  • Setmana Santa: del 14 al 21 d’abril de 2025
  • Dies festius: els corresponents al calendari laboral municipal.

Més informació i consultes