27/04/2018

El mercat de segona mà i intercanvi de Calafell passa a ser mensual

La nova associació de comerciants de Segur Platja es fa càrrec de l’organització

El mercat de segona mà i intercanvi de Calafell fa un canvi radical. Passa a ser mensual i, a més, es fa càrrec de l’organització la nova associació de comerciants de Segur Platja. Se celebrarà habitualment al passeig marítim, en el sector comprés entre el Port i el límit amb el municipi de Cunit. En aquest tram hi ha espai per a un centenar de parades.

Estava previst celebrar mercat de segona mà dissabte 28 d’abril, però s'ha ajornat al 5 de maig, per la predicció de pluja que hi ha per a aquest cap de setmana.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament passa a ser, de la seva banda, la col·laboradora d’un mercat organitzat per un col·lectiu empresarial que malda per donar vida a un sector del municipi amb menys activitat que altres. El passats 25 de març ja es va fer un mercat amb aquesta fórmula, del qual se’n fa un balanç positiu.

Per inscriure-s’hi cal enviar un correu a associaciosegurplatja@gmail.com, o trucar als telèfons 622 625 274 (Paqui), 977 673 345 (Carlos) o 977 949 010 (David). 

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge i la reutilització. La idea és donar una nova vida als objectes als quals donem poc o cap ús. Aquestes objectes poden ser intercanviats o venuts (el preu és lliure) entre les persones que munten parada i els assistents. 

Els productes més habituals que s’hi poden trobar són llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complement, material per nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes...