09/02/2024

El concurs de cartes d’amor de Calafell arriba a l’edició número 31

Oberta la inscripció per a presentar-se a aquest singular certamen literari

El concurs de cartes d’amor de Calafell arriba a l’edició número 31 i ja s’ha publicat la convocatòria i les bases. Hi haurà novament les dues categories habituals, la sènior i la júnior, en què es crida a la creativitat en el gènere epistolar i romàntic.

Les obres poden presentar-se fins al dia 15 de març. Hi ha diverses formes de presentar-s’hi, presencials, telemàtiques i per correu postal. Els detalls poden consultar-se en les bases del concurs, publicades al web de l’Ajuntament de Calafell. Entre altres qüestions, les cartes presentades han de ser inèdits i no ser més llargues de dos fulls. L’idioma ha ser el català o el castellà.

La tinent d’alcalde de Cultura, Mònica Trepat, explica que “és un goig poder continuar celebrant aquest certamen literari després de tants anys i del fet que continuï funcionant i tenint una alta participació, i sent molt fidel a la intenció i el format original”.

Aquest concurs va sorgir d’un programa de Calafell Ràdio, "La Biblioteca", que presentaven Carolina Rion i Serafina Badenas. Al llarg dels anys, el certamen ha anat adquirint ressò i augmentant el nombre de participants. La majoria són de Catalunya, però n'arriben de tot l'estat, de Madrid, Andalusia, València... I des de l'era Internet n’han arribat d’altres països i fins i tot d’altres continents.