08/02/2024

El comerç de Calafell tornarà a enamorar per Sant Valentí

Campanya comercial, amb sorteigs de sopars romàntics i vals de compra, del 9 al 14 de febrer

El comerç de Calafell i de Segur posa en marxa aquest 9 de febrer la campanya comercial de Sant Valentí. Fins al 14 de febrer, els establiments adherits tindran disponible el millor de la seva oferta en moda, calçat, complements i regals, entre altres, amb preus especials i ofertes. I tothom que hi faci una compra entrarà en el sorteig de diferents premis i vals de compra.

En concret, els comerços de l’associació Fòrum Calafell sortejaran tres sopars romàntics entre els clients que els visitin durant aquests dies. De la seva banda, els establiments de l’Associació de Comerciants de Segur de Calafell sortejaran 8 vals de comprar de 20 euros.

Per accedir al sorteig, els compradors hauran d’escannejar un codi QR que trobaran a la botiga. El codi els portarà a una web on s’hauran d’inscriure i pujar una foto del tiquet de compra.

La campanya comercial de Sant Valentí és una iniciativa de les associacions empresarials de Segur de Calafell i Fòrum Calafell i de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. La regidora, Lluïsa Lastra, recorda que “iniciatives com aquesta tenen com a objectiu dinamitzar el comerç local, sobretot en èpoques de temporada baixa, tot creant atractius per a les compres”. Lastra afegeix: “Des de l’Ajuntament hem reforçat totes les campanyes que ja fèiem, a més de crear-ne de noves, per combatre els efectes en l’economia local, primer de la pandèmia, i després de la inflació”.