Joventut

La Regidoria de Joventut té com a finalitat treballar en els problemes i inquietuds dels joves en el seu camí cap a l'edat adulta.

La nostra tasca dóna cabuda a joves d'entre 15 i 30 anys en diferents àmbits com el lleure, la salut, l'emancipació i la recerca activa de feina, la participació i l'associacionisme, el desenvolupament de la creativitat i el foment de la cohesió social.

Més informació de les nostres activitats i serveis al nostre lloc web, o als Casals Joves.

  CASALS JOVES

  Als Casals Joves trobaràs un espai de trobada juvenil on passar una bona estona, connectar-te a internet, jugar al ping-pong, a la Playstation, estudiar, reunir-te amb amistats o conèixer gent nova. A més, als Casals t’orientarem en aquelles coses en què tinguis dubtes i necessitis informació. Adreçat a joves a partir de 12 anys.

  CASAL JOVE DE CALAFELL: Ens trobaràs a la plaça Alcalde Romeu les tardes de dilluns a dijous de 16 a 19 h. També ens pots trobar els matins de dilluns a divendres de 12 a 14 h per atendre consultes i resoldre dubtes.

  CASAL JOVE DE SEGUR: Ens trobaràs al Port de Segur, al Centre Cívic Montse Civit les tardes de dilluns a dijous de 16 a 19 h. També ens pots trobar els matins de dilluns a divendres de 9 a 14 h per atendre consultes i resoldre dubtes.

  AULA D’ESTUDI

  Necessites un cop de mà amb l’ESO? T’ajudarem amb les activitats escolars i a repassar els conceptes que has treballat a classe amb el suport d’un docent que t’ajudarà a resoldre els teus dubtes.

  • Dimarts de les 17 a les 19 h al Casal Jove de Calafell
  • Dijous de les 16 a les 18 h al Casal Jove de Segur de Calafell

  Del 3 d’octubre al 14 de desembre.

  ESPAI DE L’ESTUDIANT

  El secret per seguir els estudis el sabem... ens cal constància i tenir un espai adequat per a estudiar.

  • De dilluns a dijous de 16 a 17 h al Casal Jove de Calafell
  • De dilluns a dijous de 16 a 17 h al Casal Jove de Segur de Calafell

  Del 12 de setembre al 21 de desembre

  ESPAI CASALERO

  Vols passar una estona divertida i segura amb els teus amics i amigues? Jugar a la Playstation, al tennis taula, fer manualitats, veure pel·lis o simplement tenir un espai on estar amb el teu grup és possible als Casals Joves. Vine a passar una bona estona amb nosaltres!

  • De dilluns a dijous de 17 a 19 h al Casal Jove de Calafell
  • De dilluns a dijous de 17 a 19 h al Casal Jove de Segur Calafell

  Del 12 de setembre al 21 de desembre

  SERVEI D’ORIENTACIÓ JUVENIL

  No saps què fer? Vols estudiar? Vols treballar? Des de la Regidoria de Joventut t’oferim un espai per poder-ne parlar, donar-te informació i aclarir dubtes que et puguin ajudar a prendre decisions.

  Al Servei d’Orientació Juvenil podràs comptar amb un assessorament personalitzat per tal que puguis dissenyar el teu itinerari acadèmic i professional. També t’ensenyarem les diferents possibilitats i recursos que tens a l’entorn per desenvolupar-lo.

  S’ofereix informació sobre estudis reglats (què pots estudiar), itineraris educatius (vies per accedir-hi), centres (on cursar-los), orientació professional (elecció sobre quina professió és més adient per a tu), els tràmits necessaris per inscriure’t a la Garantia Juvenil.

  Demana cita als Casals Joves, trucant al 977 699 009 ext. 2678 o a joventut@calafell.cat. Servei adreçat a joves de 14 a 29 anys.

  PATIS OBERTS

  Obrim espais de lleure als patis dels instituts del municipi amb el suport de monitor/es que vetllen pel bon funcionament de l’activitat.

  Els Patis Oberts s’obren les tardes els dies d’obertura del calendari escolar del 12 de setembre al 22 de desembre.

  INSTITUT CAMÍ DE MAR, carrer Jaume Pallarès (Calafell):

  • Dilluns, dimecres i divendres de 16 a 19 h
  • Dissabtes d’11 a 14 h

  INSTITUT LA TALAIA, carrer Brasil, 8 (Segur de Calafell):

  • Dimarts i dijous de 16 a 19 h

  Els dies de pluja no hi haurà Patis Oberts i traslladarem l’activitat als Casals Joves.

  ACTIVITATS DINS ELS PATIS OBERTS

  • TROBADA DE FUTBOL A SEGUR: Lligueta de futbol adreçada a joves en edat d’ESO i l’últim cicle de primària. Inscripció per equips (5 participants més 2 reserves).
   17 d’octubre de 16 a 19 h, Institut la Talaia.
  • TROBADA DE FUTBOL A CALAFELL: Lligueta de futbol adreçada a joves en edat d’ESO i l’últim cicle de primària. Inscripció per equips (5 participants més 2 reserves).
   20 d’octubre de 16 a 19 h, Institut Camí de Mar.
  • CONCURS DE KARAOKE: Concurs de Karaoke amb coreografia, veus en directe i molt més! Anima’t amb noves activitats als Patis Oberts!
   21 novembre de 16 a 19 h, Institut La Talaia.
  • TROBADA DE VÒLEI: Lligueta de vòlei adreçada a joves en edat d’ESO i l’últim cicle de primària. Inscripció per equips (6 participants més 2 reserves).
   1 de desembre de 16 a 19 h, Institut Camí de Mar.

  Activitats i tallers

  Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció. En el cas de ser menor d’edat, a més, ens caldrà l’autorització del pare o mare. En el cas de no arribar al mínim de persones inscrites no es duran a terme les activitats. En cas de superar el nombre de persones inscrites a l’aforament de l’activitat, es farà per estricte ordre d’inscripció i tindran prioritat les persones de 12 a 35 anys.

  Podràs fer la Inscripció a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà o a la seu electrònica de l'Ajuntament. Si ho prefereixes, també ho pots fer presencialment als Casals Joves o als Patis Oberts.

  Revista Infojove