Mónica Trepat Saura

PSC

Quarta tinenta d’alcalde. Promoció de la Ciutat

Retribució anual bruta a partir del 17 de juny, 2023: 51.110,92 €. Es pot consultar a l'apartat Retribucions dels càrrecs electes.

Actualment tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Calafell. Del 2019 al 2023, regidora de Cultura i Ocupació.

Estudis Cicle Formatiu de Grau Superior en Art i Disseny pel centre EMAID de Vilanova, formació que ha complementat amb estudis especialitzats d’il·lustració i tècniques de transformació digital.

Nascuda a Barcelona el 22 d'abril de 1974, porta 35 anys residint a Segur de Calafell. Casada i mare de dues filles, ha format aquí un especial vincle amb el territori i la seva gent, els quals coneix de ben a prop.

Relacionada amb el comerç de la comarca ha desenvolupat funcions vàries a empreses com Sol. Mac. S.L., Piqueres Vallès Manuel, Caprabo S.A., Olaria Esport. S. L. i Mòymò Diseños Creativos, entre d'altres . 

Amb titulació de Monitora de Lleure a través de l’Escola Forca/Fundació Escolta Josep Carol, en els últims cinc anys ha estat vinculada a les escoles del municipi, com a monitora de menjador escolar. Treballadora incansable, ha portat a terme amb il·lusió seva faceta creativa i artística de forma altruista a l’AMPA de l’Escola La Ginesta de Segur de Calafell principalment, en els diferents projectes educatius de centre i d’entorn.

Les seves llengües són el català i el castellà, posseint coneixements bàsics d’anglès.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.