Francisco Javier Estepa Ocaña

PSC

Tercer tinent d’alcalde. Organització interna i Seguretat

Retribució anual bruta a partir del 17 de juny, 2023: 51.110,92 €. Es pot consultar a l'apartat Retribucions dels càrrecs electes.

Actualment tinent d'alcalde d’Organització interna i Seguretat de l’Ajuntament de Calafell.

Nascut el 2 de novembre de 1966, a Andújar (Jaén). Vaig arribar a Calafell, amb la meva família l'any 1975. Des de sempre he viscut a la zona del nucli antic de Calafell.

Militant del PSC, membre de l'executiva local amb el càrrec de tresorer i afiliat a la UGT.

Relacionat laboralment amb l'Ajuntament de Calafell, des de l'any 1983, amb un contracte de dos mesos.

El maig de 1985, vaig entrar com interí de la policia local a Calafell, prenent el càrrec de funcionari de carrera l'any 1991. L'any 1991, vaig realitzar el curs de capacitació per a policies locals i Mossos d'Esquadra a l'Escola de Policia de Catalunya. Durant el temps que he estat com funcionari de policia, he realitzat cursos de formació, relacionats amb el meu càrrec.

Interessat en el món sindical, l'any 1992 vaig afiliar-me a la UGT realitzant diferents cursos de formació sindical. He participat en els diferents pactes / convenis que s'han signat amb l'Ajuntament des de llavors.

Vaig col·laborar a les AMPA del col·legi Santa Creu de Calafell i del Castell, exercint de secretari, durant l'època d'estudis dels meus dos fills.

Del juny del 2019 al juny de 2023, regidor de Serveis Interns de l'Ajuntament de Calafell .

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.