full screen background image

Calafell Family Weekend

                                                                                       

Ja queda menys pel 4t Calafell Family Weekend!

 

6767

 

I us podem anunciar que una de les artistes que vindran a Calafell és la Dàmaris Gelabert.

Gaudireu d’un concert ple de ritme per a que tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament. La Dàmaris Gelabert s’ha convertit en un referent musical pels nens i nenes del nostre país. Pedagoga i musico terapeuta, les seves cançons, a banda de fer feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic.

 

També podreu gaudir d’espectacles d’animació com els Pop per Xics,  Xiula o Ambaukatunàbia, espectacles itinerants com el Petit Circ o Bicicadabra, espectacles d’escenari amb El Mêtre, el Mago Jota, el Mag Fèlix etc.

 

Cal destacar també la participació dels Gegants de Calafell i la Festa Holi així com la conferència de la mare, sociòloga i educadora Alba Castellvi, la Gimcana familiar a la Ciutadella Ibèrica (nens a partir de 5 anys i pares, gratuït. Places limitades reserves a 977 69 46 83) o les activitats nàutiques a l’Escola de Vela de Calafell.

 

També podreu gaudir del musical Gisela y el Libro Mágico, un musical per a tota la família que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons de les pel·lícules Disney. Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka o Octavi Pujades (aquest espectacle és l’únic de pagament i podeu comprar les entrades a  https://www.atrapalo.com/entradas/gisela-y-el-libro-magico-en-calafell_e4799946/).