full screen background image

Tuning VAG 2016

Calafell acollirà per 15è any la concentració més longeva a Espanya de cotxes Tuning del Grup VAG

Els propers 18 i 19 de juny tindrà lloc al pàrquing del mercat de Calafell la 15a Concentració Tuning del Grup VAG. Per als que encara no la coneguin és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda) en la qual s’exigirà un mínim de tuning i en el qual participaran un gran nombre de cotxes i més de mil cinc-centes persones provinents d’Espanya, Andorra, França i Alemanya.

Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il•luminació i aproximadament 15 premis especials (top german, millor llanda, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres).

Enguany se celebra la 15a edició, de manera que és la concentració de cotxes personalitats més longeva d’Espanya. Per als visitants el preu serà de 2,50 euros on rebran l’entrada i una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies i gaudiran de tres descomptes en locals de Calafell. L’horari serà dissabte de 10 a 21 hores (el mateix dissabte a la mitjanit es farà una exposició de cotxes seleccionats i el concurs d’il•luminació al carrer Monturiol) i diumenge de 10 a 18 hores.

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell hi dóna suport des de la seva primera edició. Més informació a mundofabian.com.

32432