full screen background image

Rock-a-Billy 2018

Calafell celebrarà del 5 al 8 de setembre una nova edició Festival High Rock-a-billy. S’espera que milers de persones vingudes de diferents punts de l’Estat espanyol i de diversos països visquin de ple el festival de Rock-a-billy més important d’Europa. Dj’s i bandes emblemàtiques provinents dels Estats Units d’Amèrica, Anglaterra o Alemanya com Johnny Jean & The Hummdingers, Kick’Em Jenny and The Untameds o The Blue Ribbon Four entre d’altres amenitzaran les nits a l’envelat del pavelló i a la sorra de la platja de Calafell (al costat de l’Hotel 4R Miramar). Hi haurà una pre-party (inici de festa) el dimecres 5 al carrer Monturiol, al vespre. Aquesta festa estarà oberta a tothom i actuaran bandes en directe. De cara al diumenge 9, hi haurà el que s’anomena post-party (finalitzarà el festival) també al carrer Monturiol però aquesta vegada amb dj’s. Més informació a: www.highrockabilly.es.

PREUS ESPECIALS PER EMPADRONATS/DES A CALAFELL

Els/Les empadronats/des a Calafell poden comprar el abonament més econòmic fins el 31 d’agost. El preu és de 50€ (per tot el festival).

Han d’adreçar-se presencialment a l’oficina de Turisme (carrer Sant Pere, 29-31) i se’ls donarà un número de compte.

Un cop fet l’ingrés, hauran de tornar a l’oficina perquè se’ls afegirà a la llista d’inscrits. Quan vagin al festival hauran de dur el DNI i el comprovant de l’ingrés.

5456