full screen background image

PREMIATS ELS MILLORS BALCONS I DISFRESSES

En el certamen de guarniment de balcons, per unanimitat s’ha acordat atorgar el primer premi consistent en un dinar o sopar, per a dues persones valorat en un import de 100€ en un restaurant del municipi associat a alguna de les dues associacions calafellenques: Fòrum Calafell i Associació Comercial Calafell Poble, més una entrevista a Calafell Ràdio com també la corresponent difusió a les xarxes socials de l’Ajuntament de Calafell i de Turisme de Calafell i un diploma a la Sra. Maria Serrano.

 

El segon premi ha quedat desert.

 

Pel que fa al certamen de disfresses en modalitat junior, el jurat compost per professionals han atorgat el primer premi i per unanimitat el treball presentat per l’usuària d’Instagram @berkananube.

Aquest premi consta d’un val  per a Calafell Aventura per import de 200 Kongs.

 

En modalitat sènior el jurat ha acordat per unanimitat atorgar el primer premi consistent en una gratificació d’un dinar o sopar valorat en 100€, per a dues persones, en un restaurant del municipi al compte d’instagram @maria.bofarull.

 

Tanmateix s’ha acordat atorgar el segon premi consistent en dues entrades de cinema als MCB cinemes de Calafell, més dues begudes i dues racions de crispetes al compte d’instagram @laubxl.

 

Referent a la primera gratificació atorgada pel jurat popular consistent en  un dinar o sopar valorat en 60€, per a dues persones en un restaurant del municipi ha estat per l’usuària d’Instagram @maria.bofarull.

 

La segona gratificació també consistent en dues entrades de cinema als MCB cinemes de Calafell, més dues begudes i dues racions de crispetes ha estat per l’usuària d’Instagram @laubxl.

 

D’acord a les bases de participació dels certàmens de Carnaval s’ha sortejat entre tota la ciutadania participant, a la votació popular, de deu vals de compra per valor de 30€ cadascun  a consumir als comerços associats a Fòrum Calafell i Associació Comercial Calafell Poble, resultant guanyadors els següents usuaris d’Instagram: @en_johaan, @_valen_srd, @iamtomasinyo, @antoniorosasrealtor, @oromacoffeecalafell, @marinye, @mama_de_belen, @Tomàs Fuertes, @crisclariana i @imiremma.

 

345 34545 3454554