full screen background image

PICA-TASTA CARRER MONTURIOL CALAFELL 2021

123

Arriba el setè cap de setmana del Pica-Tasta Monturiol. De 20h fins a 24h es podrà gaudir de diferents ofertes gastronòmiques de qualitat i de proximitat  que els establiments locals oferiran.

Cada cap de setmana el Pica-Tasta té una temàtica diferent i en aquest, s’ha dissenyat una jornada gastro-musical amb música dels anys 60 i de la revolució hippie maridats amb diferents varietats de cerveses que els establiments locals del carrer Monturiol ens oferiran.

En diferents punts del carrer sonarà un fil musical instal·lat especialment per a l’ocasió. Diumenge comptarem amb el concert Smoking Stones Dúo que oferiran un repertori de les cançons més mítiques dels anys 60, cançons conegudes per tothom que ens faran  fer un gir en el temps.

 

Al centre del carrer Monturiol hi haurà un simulador de realitat virtual a càrrec de l’Escape Room Calafell (amb un preu que oscil·larà entre 2 i 4 euros, depenent del joc).

 

Recordar que, per accedir al Pica-Tasta, s’haurà de passar pel control d’accés, ubicat a cada entrada de carrer. Els assistents hauran d’utilitzar el mobiliari de les terrasses que hi haurà al llarg del carrer per a gaudir de la música, el beure i el menjar, ja que ningú podrà estar dempeus, d’acord a les mesures vigents.

Pica-Tasta és una iniciativa per a dinamitzar el carrer Monturiol durant els mesos d’estiu, i ajudar als empresaris de l’oci nocturn, afectats molt directament per la pandèmia de la Covid-19, a poder continuar amb la seva activitat.