full screen background image

“Perquè estimo la vida, #Joemquedoacasa”

La il·lusió de tornar a sentir la ‘Calafell Experience’

El municipi de la Costa Daurada convida els seus visitants a quedar-se a casa posant en valor el més essencial: l’amor per la vida, i els insta a continuar il·lusionant-se per tornar a viure aviat la “Calafell Experience”.

Turisme de Calafell continua la seva tasca de promoció turística per a la temporada 2020 amb una sòlida aposta com a destinació familiar on la cultura, l’esport, les seves excel·lents platges i la seva oferta gastronòmica transmeten la millor essència mediterrània durant tot l’any.

 

234

 

Perquè estimo la vida, #Joemquedoacasa. Amb aquest vibrant missatge Turisme de Calafell fa una crida social recordant la importància de la conscienciació social necessària en aquests moments. Una actitud responsable que implica quedar-se a casa com un acte d’amor per la vida per a poder tornar a gaudir de la destinació quan tot hagi passat mantenint sempre la il·lusió de reviure la seva Calafell Experience”.

 

Durant aquest període fins a la tornada a la normalitat, l’Ajuntament calafellenc incentiva el públic a participar a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) per a què comparteixin les seves millors imatges i vivències a la localitat tarragonina. A més, ha transmès un missatge d’ànim i comprensió per a superar plegats la situació actual.

 

“Calafell Experience”, univers de sensacions al cor de la Costa Daurada

 

Destinació ideal per gaudir en qualsevol època de l’any, Turisme de Calafell prepara la temporada turística 2020 per a acollir amb els braços oberts els seus visitants oferint-los el millor dels seus atractius turístics per a què siguin gaudits més que mai.

 

Així ho explica Mª Lluïsa Lastra, Regidora de Turisme de Calafell: “El nostre desig és continuar oferint la cara més inèdita de Calafell en tot el seu esplendor a través de la àmplia oferta turística d’interès gastronòmic, familiar, comercial, cultural, natural, wellness, esportiu i artístic, que cerca sorprendre el visitant en una destinació de clima suau al més pur estil mediterrani”.

 

A tan sols 30 minuts de Barcelona, 20 de Port Aventura World i molt a prop de la fantàstica Tarragona Romana, Calafell és una destinació oberta al mar amb cinc extensos quilòmetres de sorra daurada i aigües riques en iode. Característiques que la converteixen en un entorn ideal per a gaudir en qualsevol moment de l’any, tant per fer turisme familiar com per als moments d’oci. Un lloc on il·lusionar-se practicant esports, assaborint excel·lent gastronomia marinera, enfonsant-se en civilitzacions mil·lenàries i amb un calendari de festes sense fi vivint una autèntica “Calafell Experience”.

Veure vídeo Spot “STOP COVID 19:Perquè jo estimo la vida, #JoemquedoacasaAQUÍ