full screen background image

III Congrés Català de la Cuina

Us informem que la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Calafell s’ha adherit al III Congrés Català de la Cuina.

Aquest congrés es planteja com una oportunitat d’anàlisi i reflexió sobre el prestigi què ha esdevingut la cuina a Catalunya durant els últims 20 anys (des de la celebració del II Congrés), però, alhora, l’actual Congrés ha de respondre a la necessitat de consolidar aquesta fórmula d’èxit, millorar-la i garantir-la per a les properes dècades.

Es pretén aconseguir la mobilització del major nombre d’actors dels territoris de Catalunya, directament implicats en les activitats socials i econòmiques al voltant de la cuina catalana, durant un període prou ampli (tot l’any 2018) per permetre la màxima participació, i poder extrapolar les conclusions d’aquestes aportacions i discussions a les activitats de les administracions i del propi funcionament de l’economia i de les activitats socials i, finalment, posar a disposició de la societat un millor coneixement del fet culinari actual.

Aquest congrés és una iniciativa promoguda per la Fundació “Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica” i el “Campus de l’Alimentació” (Universitat de Barcelona), entitats que en son organitzadores conjuntament amb les següents universitats: Universitat de Lleida, Universitat de Vic, Universitat de Girona, i Universitat Rovira i Virgili.

234