full screen background image

Gisela a Calafell!

Us informem que ja podeu comprar les entrades del musical Gisela y el libro Mágico que tindrà lloc diumenge 7 de maig de 2017 a les 12 hores al Teatre Joan Colet de Calafell amb motiu del IV Calafell Family Weekend.

Les entrades les teniu disponibles a Atrápalo

wew

GISELA Y EL LIBRO MÁGICO 

GISELA Y EL LIBRO MÁGICO és un musical per a tota la família on viuràs les aventures de la fada Gisel que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons tan màgiques com emblemàtiques de les pel·lícules Disney: La Bella y Bestia, El Rey León, La Sirenita, Peter Pan, Mary Poppins, Aladdín, Hércules, Frozen… Tot això, envoltat de números de màgia i il·lusionisme, una il·luminació de conte i veu en directe.

Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que és veu Disney a Espanya,que a la vegada comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka que fa el paper de bruixa malèfica o Octavi Pujades, reconegut actor de cine i televisió, que farà del divertit bruixot ajudant de Gisela. Un repartiment de 12 persones en escena, màgia i ninots corporis completen aquest espectacle fascinant.