full screen background image

Festival Europeu de la Cultura del Pacífic

Calafell acollirà el Festival Europeu dedicat a la cultura del Pacífic.

Calafell acollirà el proper mes de juliol el Pacific Islands Festival Europe (PIFE), un festival dedicat a la cultura de les illes del Pacífic que cada any se celebra a una ciutat europea.

L’Ajuntament de Calafell i els organitzadors, l’Aloha Pacific Society Spain, han arribat a un acord per portar al municipi aquest esdeveniment, d’una setmana de duració, que prèviament ha passat per ciutats com Assen (Holanda), Basilea (Suïssa) i Berlín (Alemanya)

Les dates ja estan confirmades. Serà del 21 al 28 de juliol i s’hi esperen visitants de diversos països, ja que el festival és el certamen europeu de referència dels aficionats a aquesta cultura.

El programa inclou cerimònies i festes tradicionals, activitats al mar, exhibicions i fira d’art popular, gastronomia i vestimenta, tallers de música i dansa, concerts de gran format.

També hi haurà una gran desfilada inaugural, amb danses i rituals. En tots els casos, seran manifestacions pròpies de les cultures de les diferents illes i arxipèlags que formen la Polinèsia, la Micronèsia i la Melanèsia.

Per a més informació i consulta d’activitats visiteu www.alohapacificsociety.com

45