full screen background image

Concurs Carrosses i comparses Carnaval: resultats

El Patronat Municipal de Turisme us informa que la rua de dissabte a la nit a la Platja de Calafell va celebrar-se el tradicional concurs de carrosses i comparses.

En la categoria de carrosses visitants, el primer premi va ser per a “De la Ràpita a Moscou”, de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès). El segon i tercer premis van recaure a “Molanta Up”, d’Olèrdola (Alt Penedès) i “Dioses del Nilo”, de Cunit (Baix Penedès).

En la categoria de carrosses locals, es va imposar “Somnis de disbauxa”, seguida, en el segon i tercer llocs, per “Elvis Las Vegas” i “Els Sultans 28”.

Pel que fa al concurs de comparses, el primer lloc de la categoria visitant va ser per “Desig de metamorfosi”, de les Cabanyes (Alt Penedès). “African Girl”, de Cunit (Baix Penedès), i “Les guerreres”, de Castellví de la Marca (Alt Penedès”, van guanyar el segon i tercer premis.

Finalment, en el concurs de comparses locals, el primer premi va recaure a “Legio Vecinae”. El segon i el tercer lloc van ser, respectivament, per “Fantasia Oriental” i “Descendientes de Siam”.

Gràcies a tothom per participar!

23232323444 23232323 77777 555523423432434