full screen background image

Bases Carnaval 2018

Benvolguts/des,

Amb motiu de la celebració del Carnaval Xurigué de Calafell, que tindrà lloc del 8 a l’11 de febrer del 2018, us fem arribar les Bases de participació i la convocatòria de subvencions per a l’any 2018, que us recomanem que llegiu amb atenció.

Recordar-vos que les inscripcions es podran realitzar presencialment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), en cas de persones físiques, i telemàticament a través del web de l’Ajuntament, en cas de persones físiques o jurídiques, del 8 al 12 de gener de 2018.

Al punt 4 de l’apartat A.Inscripcions, de les esmentades bases trobareu la documentació necessària a aportar a l’hora de fer la inscripció. La participació està limitada a 45 carrosses i 15 comparses i la selecció no serà per ordre cronològic d’entrada, sinó segons projecte presentat, el més detallat i real possible, el qual serà valorat per part d’un Tribunal de selecció.

Durant la setmana del 22 de gener de 2018, es comunicarà a cada sol·licitant si ha estat o no admès i la data de la reunió informativa per als grups admesos.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Salutacions cordials,

Regidoria de Turisme de Calafell

Cliqueu AQUÍ per accedir a les Bases del Carnaval 2018

 

234