full screen background image

Pensió Lleida

HT-000204
Ctra. Barcelona, 68, Calafell, España, Calafell
977 162 177-977 150 265(fax)

Obert tot l’any
Des de els inicis que vam obrir les nostres portes el 1970 contínuament any darrere any seguim reformant el nostre establiment per tal de millorar les nostres instal•lacions i fer-les accessibles a tot el públic amb general i fer-les més confortables, les habitacions disposen de bany, T.V, calefacció i Wi-fi en general i estem adherits a la marca turisme familiar.

Disposem d’un ampli aparcament, piscina exterior, Terrassa, saló de T.V i reunions, connexió a internet,telèfon, Bar i 2 restaurants amb aire a condicionat i calefacció i els hi proposem diferents PACKS per gaudir del nostre entorn i el nostre establiment.

Ens trobem en el municipi de Calafell, exactament al cor de Segur de Calafell a pocs metres d’una excel•lent platja de fina sorra, poc profunda i amb una de les aigües més riques amb Iode.

Tot caminant hi trobem els multi cinemes MCB, el centre comercial, la reconstruïda Ciutadella Ibèrica i el pub Disco Show L’OU.

Als voltants podem visitar el Castell de la Santa Creu, la reconstruïda Ciutadella Ibèrica, ; el museu Casa Barral i l’Ermita de Sant Miquel.

I per desplaçar-se amb transport a 10 minuts hi trobem el Kàrting Vendrell, L ‘Aqualeon Safari, el Museu Pau Casals i a no més de 30 minuts Port Aventura, i els centres de ciutat de Tarragona i Barcelona.

Un lloc encantador per passar unes divertides i interessants vacances tot l’any, així com gaudir de qualsevol cap de setmana amb una temperatura agradable i plena d ‘activitats que també ofereix el Patronat de Turisme de Calafell.


 

habitaciones  con tv desayunos comedor parking gratis habitacions internet terraza piscina exterior targetas bar salon convenciones zonas comunes climatizadas dtf

 

 

Send message to moderator