full screen background image

Hotel Platja Mar ***

HT-000754
Carrer de la Costa Daurada, 9 El Vendrell, Calafell
977 693 857- 977 692 849(fax)

Obert tot l’any.

Si a l’estiu t’agrada gaudir del magnífic clima i platges que regala la Costa Daurada, a Catalunya, ja pots demanar teva estada a l’hotel Platja Mar.

Podràs gaudir del Passeig Marítim de la ciutat ja que l’hotel es situa a tan sols 25 metres de la platja i presumeix de poder incloure a la zona residencial de Calafell.

Aquest hotel, de nova creació, és el lloc ideal per passar unes vacances d’estiu en un ambient tranquil i gaudint de les platges de la Costa Daurada. D’aquesta manera, Platja Mar es troba a Calafell, a la província de Tarragona, i està a tan sols 45 minuts de Barcelona.

Les instal·lacions de l’hotel:

L’hotel Platja Mar va ser inaugurat l’any 2000 i compta amb 18 habitacions. Per això, durant la teva estada, podràs gaudir d’instal·lacions modernes i de nova creació, a més d’un tracte personalitzat.

Així mateix, la cafeteria, una gran terrassa exterior, jardí, un pàrquing privat, a més de l’hall componen l’estructura d’aquest hotel a Calafell.


habitaciones con tv caja fuertehabitaciones climatizadas desayunos parking pago terraza bar zonas comunes climatizadas habitacions internet targetas dtf

Send message to moderator