full screen background image

Casa de colònies Artur Martorell

Número legal 23
Carretera de Torredembarra, s/n, Calafell
93 430 1606 - 93 419 62 68(fax)

Obert tot l’any

L’establiment Artur Martorell, es troba a Calafell (Costa Daurada), a la part alta del poble i envoltada de vinyes. Amb una climatologia quasi sempre favorable, i molt a prop de la platja, és un espai ideal per dur a terme activitats de lleure amb unes immillorables instal.lacions.
La proximitat amb el nucli antic de Calafell dóna peu a conèixer i a realitzar activitats com la visita del castell medieval o de la ciutadella ibèrica.
L’establiment disposa de vàries habitacions amb bany de 4 i 10 places, tres menjadors i quatre sales d’activitats. També destaquem l’espai exterior amb una pista poliesportiva, pista de volei, piscina i zones d’àrea recreativa que faciliten l’estada familiar i de grups organitzats.

Artur Martorell acull el projecte educatiu de l’Escola del Mar, que desenvolupa programes educatius escolars de tots els nivells. La descoberta de la platja i del litoral, el vent, la sorra i les activitats tradicionals de la pesca, junt amb les visites culturals al castell o a la ciutadella ibèrica, al Port de Vilanova o a la platja natural de Torredembarra, són algunes de les propostes. La proximitat amb Port Aventura és un valor afegit a l’estada d’oci, vacacional o viatge fi de curs.


comedor discapacitats parking gratis terraza piscina exterior targetas parc infantil instalaciones deportivas dtf

Send message to moderator