full screen background image

16è Tuning VAG

Calafell acollirà per 16è any la concentració més longeva a Catalunya de cotxes Tuning del Grup VAG

Els propers 10 i 11 de juny tindrà lloc al pàrquing del mercat de Calafell la 16a concentració Tuning del Grup VAG. Per als que encara no la coneguin és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda) en la qual s’exigirà un mínim de tuning i en el qual participaran un gran nombre de cotxes i més de mil cinc-centes persones provinents d’Espanya, Andorra, França i Alemanya.

Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i aproximadament 15 premis especials (top german, millor llanda, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres). Enguany se celebra la 16a edició, de manera que és la concentració de cotxes personalitzats més longeva d’Espanya. El preu de l’entrada serà de 2,50 euros i els visitants rebran una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies i gaudiran de tres descomptes en locals de Calafell.

L’horari serà dissabte de 10 a 21 hores (el mateix dissabte a la mitjanit es farà una exposició de cotxes seleccionats i el concurs d’il·luminació al carrer Monturiol) i diumenge de 10 a 18 hores. La regidoria de Turisme de Calafell hi dona suport des de la seva primera edició. Més informació a mundofabian.com.

23