full screen background image

Calafell és a Fitur 2016

Calafell està present a FITUR (MADRID), dins l’estand de la Costa Daurada. Es tracta de la Fira Internacional de Turisme que es va inaugurar ahir dimecres 20 de gener i que finalitzarà aquest proper diumenge dia 24.

La Regidora de Turisme i Comerç a l´Ajuntament de Calafell ha destacat que durant la celebració de la Fira, l´Ajuntament de Calafell mantindrà diferents reunions amb diferents sectors del turisme.

El Patronat Municipal de Turisme està present en el taulell de Costa Daurada, per promocionar tota la seva oferta turística, centrada bàsicament en el turisme familiar, el turisme actiu-esportiu, el turisme cultural i el turisme gastronòmic.

Per optimitzar els recursos dedicats a la promoció, la presència de Calafell a Fitur s’ha fet mitjançant el conveni córner, el sistema de cooperació amb el qual els municipis de la Costa Daurada comparteixen esforços per assistir a fires. La modalitat córner és una oportunitat única per poder participar en un paquet de fires nacionals, estatals i internacionals i consisteix en una imatge única en dos taulells, on s’exposa tot el material informatiu de totes les Oficines de Turisme de la demarcació de Tarragona, interessades en aquests mercats, englobades en la marca Costa Daurada i no és obligatòria l’ assistència a totes les fires.

El Patronat de Turisme de Calafell té una llarga trajectòria al certamen madrileny, ja que la capital de l’Estat és, al costat de les ciutats de la vall de l’Ebre, un dels principals mercats de turisme nacional que rep el municipi.

Amb la presència a Fitur, Calafell continua reforçant la promoció en els mercats nacionals.